Stand Up Paddling

SUP-GetupStandup til dig som gerne vil prøve kræfter med SUP.  Her vil du blive introduceret til de basale teknikker og sikkerhed på vandet af en uddannet SUP instruktør. Du skal være klar til at blive våd og forvente ømme kæbemuskler, da du vil smile og grine meget. Pris: 350 kr. ca. 2 timer. Tilkøb af våddragt 50 kr. Kurset indeholder:

  • Intro til udstyr
  • Sikkerhed i/af vandet
  • Paddle positioner 
  • Teknikker
  • Fælles tur 
  • Fri leg
  • Opfølgning på teknikker
  • Mulighed for at få mere info om udstyr

SUP familie Her får du muligheden for at få en sjov og oplevelsesrig SUP-lektion sammen med din familie. I er kun jeres familie sammen, uden andre deltagere, til en privattime sammen med vores SUP-instruktør. Vi anbefaler at booke to timer, da I vil føle, I får bedre fat i basisteknikkerne, der er mere tid til at øve under kyndig vejledning og til at samle op samt at høre mere om sikkerhed på vandet, køb af udstyr mv. Når du booker SUP familie har du mulighed for at få målrettet undervisningen til jeres ønsker og behov. Pris: 799 kr. per time (max 2 voksne og 3 børn u. 18). Ring og book en tid.

SUP & gin fredage 15.45 – 17.30: Her vil vi tage dig med ud på vandet en times tid og øve forskellige SUP tricks og afslutte med mindful SUP yoga. Efter vi har været på vandet, vil der være bålsted ved stranden, og vi nyder en gin fra havnens bar omkring bålet efter SUP lektionen. Der er fokus på at skabe en sjov, hyggelig og intim atmosfære med fokus på SUP fællesskabet og oplevelser, der gør godt for sind og sjæl. Max 8 pladser. Pris: 299 kr. inkl. 1 gin&tonic.

SUPout er til dig som har styr på de basale teknikker men gerne vil noget mere. Her tager vi på en SUP tur på åbent vand, og der vil være fokus på at lære teknikker, som vil hjælpe dig i vind og søgang. Det vil også være muligt at finpudse dine basale teknikker. Hver SUPout lektion har et nyt tema, så du kan vælge at deltage på de lektioner, som giver mening for dig. Pris: 199 kr. per time.

1:1 SUP eller SUP yoga lektion Ønsker du 1:1 privat undervisning med en enten uddannet SUP instruktør eller uddannet SUP yogainstruktør, så skriv til os med dine ønsker, og vi vender tilbage til dig. Minimumsalder: 12 år. Pris: 499 kr. / time

Om SUP

SUP (Stand Up Paddleboard) er en af verdens hurtigst voksende sportsgrene. SUP er en fantastisk form for motion, da man bruger hele kroppen. Det kan både være hårdt (hvis man vil det) eller en afslappende tur, som sørger for at man kan have et frirum fra dagligdagens trummerum.

Man får hurtig en succesoplevelse, og der er altid mulighed for at lære til og forbedre ens teknik.

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset, hvis der er vejrmæssige udfordringer, af sikkerhedsmæssige årsager, eller ved færre end 4 tilmeldte. Ved evt. aflysning refunderes betalingen, eller kurset overflyttes til en anden ønsket dag.