Booking

Booking

Forhåndsbooking og forhåndsbetaling er påkrævet, da der er et max antal deltagere per hold. Tilmelding senest to dage før.

Send mail: info@natureaddicts.dk eller ring på: +45 71780372 / 60882399. Husk at angive dit telefonnummer i mailen. 

Tjek vores begivenheder ud på vores facebookside: NatureAddicts

Ved køb af klippekort, send os da en mail, når du ønsker en plads på et hold. Så sørger vi for at reservere en plads til dig. Der gælder først til mølle princippet, det vil sige, kurset kan være fyldt op, da der er et max på antal deltagere. Giv besked hurtigst muligt, hvis du alligevel bliver forhindret i at deltage, så der er plads til en anden. 

Betalingsmuligheder

Send os dit mobilnummer ved booking, så sender vi dig et sikkert betalingslink via Zettle, som du betaler med dit kortnummer. 

Vores konto i Kreditbanken: reg.nr.: 7930 kontonr.: 0001501056

Praktisk info / Det skal du medbringe

Der er adgang til omklædningsrum og toilet, hvor du kan skifte til badetøj/våddragt. Parkering ca. 250 meter fra lokationen. Sørg for at være omklædt til kursets start. Du skal udfylde en ansvarsfraskrivelse inden kursusstart.

Du medbringer til dit eget behov badetøj/sportsundertøj og hurtigttørende sportstøj, solcreme og kasket. Husk evt. håndklæde og skiftetøj samt vandflaske og snacks.

SUP og SUP yoga event

Her får du den unikke mulighed for at prøve to af sommerens mest hotte vandsportsoplevelser. Vi arrangerer events til eksempelvis fødselsdage, firmafester, polterabend og teambuilding. I har mulighed for at kombinere vores forskellige oplevelser. Kontakt os og få hjælp til at lave et event, som er skræddersyet til jeres behov.

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset, hvis der er vejrmæssige udfordringer, af sikkerhedsmæssige årsager, eller ved færre end 4 deltagere. Ved evt. aflysning refunderes betalingen, eller kurset overflyttes til en anden ønsket dag.

Nature Addicts har også et samarbejde med Sønderborg Yacht Club i Sønderborg Lystbådehavn og deres SUP afdeling. Bliv medlem i SYC og benyt SUP boardene efter dit SUP begynderkursus. Læs mere her.